Cercar

Inici

 
 

 

MercaPalma celebra aquest divendres una jornada de portes obertes per als professionals del sector HORECA

24 de maig de 2022

portes obertes

Palma, 24 de maig de 2022.- L'Ajuntament de Palma ¿a través de l'Àrea de Fires i Mercats¿ ha organitzat a MercaPalma per a aquest divendres 27 de maig una jornada de portes obertes. La proposta està adreçada al sector HORECA (hoteleria, restauració i cafeteries) per tal de donar a conèixer les empreses ubicades a aquest espai amb participació municipal.

La finalitat d'aquesta iniciativa és que els professionals coneguin les empreses que hi ha ubicades a MercaPalma, i, com a potencials clients que són, sàpiguen quins són els productes que hi poden trobar. Es vol donar, a més, una major visibilitat al punt de venda de producte local que es troba al bell mig de MercaPalma. Conegut com "Situat de Productors", és un espai on tres dies per setmana els pagesos hi venen directament els seus productes de quilòmetre zero.

Els professionals que hi vulguin assistir podran accedir a les instal·lacions de 6 a 10 h d'aquest divendres, sempre amb inscripció prèvia a la pàgina web de MercaPalma. Al final de la visita podran gaudir d'un tast de productes, a càrrec d'Amadip-Esment, a la vegada que s'oferirà un espai per a establir contacte amb els diferents participants en l'esdeveniment.

Al programa s'inclou, el mateix divendres (al saló d'actes de MercaPalma), una taula rodona sobre el protagonisme del pagès dins el nou model econòmic i el paper de la distribució majorista del producte de proximitat. Representants dels agents socials més rellevants ens hi donaran les claus per al canvi a un nou model econòmic que garanteixi la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica del sector primari balear.

Data darrera modificació: 24 de maig de 2022

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93