Cercar

Inici

 
 

 

Avui s'obren les inscripcions per al Park(ing) Day

23 de maig de 2022

PkDAY2022

Enguany s'avanša el termini d'inscripcions per a afavorir la participaciˇ de centres escolars de Palma

El PARK(ing) DAY tindrÓ lloc el dia 16 de setembre i s'emmarca en el conjunt d'activitats de la Setmana Europea de la Mobilitat

Palma, 23 de maig de 2022.- Avui, dia 23 de maig, s'obre el termini per a inscriure's a l'activitat PARK(ing) DAY, que tindrÓ lloc el proper 16 de setembre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Les persones, entitats, associacions o centres escolars interessats a participar en el PARK(ing) DAY s'hi podran inscriure des de dilluns enviant un correu electr˛nic a l'adreša sem@palma.cat abans del 6 de setembre.

Com en la resta d'edicions per a inscriure's caldrÓ indicar el carrer on es vol dur a terme d'activitat, l'horari i els metres quadrats aproximats que s'ocuparan. Enguany la data d'obertura d'inscripcions s'ha avanšat amb l'objectiu d'afavorir aixÝ la participaciˇ de centres escolars de Palma.

El PARK(ing) DAY Ús una activitat oberta a la participaciˇ d'entitats, associacions, centres escolars i administracions. Es tracta d'un esdeveniment que tÚ carÓcter no comercial i que consisteix a dur a terme una ocupaciˇ alternativa d'un espai d'aparcament a la via p˙blica, reinventant-se'l com una zona on passa alguna cosa diferent amb l'objectiu de visibilitzar que un altre espai p˙blic Ús possible a Palma.

Cal recordar que l'any passat el PARK(ing) DAY assolÝ la xifra rŔcord de 19 entitats i associacions inscrites, una xifra que demostra la consolidaciˇ d'aquesta activitat l˙dica i de conscienciaciˇ sobre l'espai p˙blic, que dona el sus a la Setmana Europea de la Mobilitat.

Data darrera modificaciˇ: 23 de maig de 2022

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) TelŔfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93