Cercar

Inici

 
 

 

Es posen a la venda els abonaments i les entrades del Jazz Palma Festival 2020

24 de gener de 2020

Hi haurā abonament complet, abonament parcial, entrades per a concerts grans, dobles i senzills.

 

Palma, 23 de gener de 2020. Els abonaments i les entrades del Jazz Palma Festival 2020 es posaran a la venda divendres 24 de gener. Per a aquesta ediciķ hi haurā dos tipus d'abonaments i entrades, amb el preu adaptat segons els concerts.

 

Pel que fa als abonaments, hi haurā l'abonament total del Festival, que inclourā tots els concerts per 140 €, la qual cosa suposa un estalvi del 20% del total per separat. Pel que fa a l'abonament parcial, tindrā un cost de 50 €  (les entrades per separat valdrien 65 €), i inclou un concert gran (Jorge Pardo, Kenny Garret o Avishai Cohen), un concert doble (Giulia Valle i Kontxi Lorente; José Carra i Pere Bujosa, o Kora Jazz Trio i Gnawa Kollective) i un concert senzill (Taho o Manel Camp), i es podrā adquirir a través del web www.palmacultura.cat.

 

Pel que fa a les entrades, tindran tres preus, seguint la tipologia de concerts prevists. Quant a les dels concerts grans, el de Kenny Garret tindrā un preu de 30 €, anticipada, i de 35 € a taquilla; Qaunt al de Jorge Pardo, el preu oscilˇlarā entre els 20 i els 35 € segons la localitat. Per la seva banda, les entrades per a Avishai Cohen tindran un preu de 8 a 35 €, en funciķ de la localitat del Teatre Principal. Respecte dels concerts dobles (Giulia Valle i Kontxi Lorente; José Carra i Pere Bujosa, o Kora Jazz Trio i Gnawa Kollective) el preu serā 18 €, anticipada, i 20 € a taquilla; els concerts senzills (Taho o Manel Camp) tindran un preu de 12 €, anticipada, i 15 € a taquilla.

 

Les entradesdels concerts que es realitzen als Teatres Municipals es podran adquirir a través de www.palmacultura.cat i al Teatre Municipal Mar i Terra, de dimecres a divendres, de 16.30 a 21.30 h, i a la taquilla del Teatre Municipal Xesc Forteza una hora abans de cada espectacle. Pel que fa als espectacles que es realitzen als teatres municipals, s'aplicaran els descomptes habituals establerts per a diferents colˇlectius.

 

Les entrades per al concert de Jorge Pardo a Es Gremi es podran adquirir a: www.esgremi.com, Es Gremi, Discos OH!, Baba Inca i Baba Manacor i La Familia.

 

Finalment, les entrades per al concert d'Avishai Cohen es poden adquirir a través de www.teatreprincipal.com  a la taquilla del Teatre Principal, de dimecres a dissabte d'11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenges, festius i altres dies amb funciķ: 1 hora abans de l'inici de l'espectacle

 

Data darrera modificaciķ: 24 de gener de 2020

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93