Cercar

Inici -> Visitar Palma -> Museus i Sales d'exposició

 
 

 

Fundació Museu d'Art Modern i Contemporani. Es Baluard

logo Fundació Museu d'Art Modern i Contemporani. Es Baluard

Es Baluard s'aixeca en un lloc privilegiat de la ciutat de Palma. S'ubica a la plaça Porta de Santa Catalina, al final del passeig Mallorca, un dels principals eixos de la ciutat, i des de la seva talaia es pot contemplar una de les millors vistes de la badia de Palma, amb la catedral gòtica i el castell de Bellver com a referents.

Inaugurat el gener de 2004, Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma és un espai cultural per a la investigació i difusió de l'art balear i mediterrani dels segles XX i XXI, l'eix del qual és la seva col·lecció permanent i el programa d'exposicions temporals.

A la col·lecció permanent d'Es Baluard es poden destacar artistes com Picasso, Miró, Barceló, Chagall, Gauguin, Magritte, Klimt, Picabia, Anglada-Camarasa...

El museu està ubicat en es baluard de Sant Pere, antiga fortalesa militar del segle XVI, Patrimoni i Bé d'Interés Cultural (BIC). El nou edifici ha estat disenyat pels arquitectes Lluis i Jaume García-Ruiz, Angel Sánchez-Cantalejo i Vicente Tomás i ofereix una impresionant panoràmica sobre tota la badia de Palma.

El projecte arquitectònic simbolitza la mediterraneïtat, integrant els espais exteriors com a part del recinte museogràfic, i establint una relació constant entre l'interior i l'exterior.

El Museu, molt respetuós amb l'entorn monumental, i amb una superfície total de 5027 m2 i 2500 m2 d'espais expositius compta amb terrasses, sales de conferències, així com un dels majors aljubs a les Illes Balears, datat al segle XVII, ara rehabilitat per acollir les instal·lacions artístiques més avantguardistes.

Aparcament Passeig Mallorca a 2 minuts

Altres dades d'interès:

Acull diverses col·leccions i exposicions temporals d'art modern i contemporani.

Adreça

Plaça  de la Porta de Santa Catalina, 10

07012 Palma (Illes Balears)

Accés: Bus 1, 2, 3, 7, 46, 50, (Bus turístic)

Vegeu Google Maps Vegeu Google Maps

Dades de contacte

Telèfon: 971908200

Fax: 971908203

Correu electrònic: museu@esbaluard.org

Horari:

De dimarts a dissabte de 10:00h a 20:00h
Diumenge de 10:00h a 15:00h

Enllaços addicionals

Data darrera modificació: 22 de març de 2016

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93