Cercar

Inici

 
 

 

Neda per Ucraīna

NEDA PER UCRAĪNA

12 hores de braįades solidāries a favor de l'Associaciķ Espanya amb ACNUR

2 d'abril

De 9 a 21 h

Piscines Municipals de Son Hugo

Inscripcions: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/neda-per-ucrana

Aportaciķ solidāria a partir de 5 €

L'Institut Municipal de l'Esport, Esports del Consell de Mallorca, la Federaciķ Balear de Nataciķ i Lok@s Swimmers por el Mundo organitzen la jornada solidāria "Neda per Ucraīna", un esdeveniment que es durā a terme el 2 d'abril a les Piscines Municipals de Son Hugo, amb l'objectiu de recaptar fons a favor de l'Associaciķ Espanya amb Acnur, una entitat de l'ONU que assisteix refugiats i solˇlicitants d'asil proporcionant-los protecciķ i assistčncia humanitāria.  

És una activitat oberta a tothom 

Cadascú fixa la seva distāncia i el temps segons les seves capacitats. No és una activitat competitiva. 

Durant 12 hores la piscina de Son Hugo s'omplirā de braįades solidāries!! L'objectiu és recķrrer metres per la Pau i donar el māxim suport al poble ucraīnčs. 

Les 500 primeres persones inscrites seran obsequiades amb una gorra de nataciķ el dia de l'esdeveniment i tots els participants podran gaudir d'un berenar saludable en finalitzar la seva participaciķ. De les 10 a les 14 hores hi haurā un circuit d'activitats esportives per als més petits a la zona exterior de la instalˇlaciķ. 

Com hi podeu contribuir?

  • Us podeu inscriure a la plataforma d'sportmaniacsbaleares seleccionant la franja horāria de participaciķ i abonant una aportaciķ solidāria  a partir de 5 euros. 
  • Si no podeu assistir a la jornada  podeu fer una aportaciķ voluntāria al CARRER 0 de la plataforma d'sportmaniacsbaleares.

Donam les grācies a totes les entitats, empreses, clubs i persones que colˇlaboren per a fer possible aquesta nedada per una bona causa: Sportmaniacs, SOM UN, MALLA, MERCAPalma, Previs i FADEI.

Duraciķ: 2 d'abril de 2022.
Horari: de 09:00 a 21:00.

Província: Palma

Lloc de celebraciķ:

Data darrera modificaciķ: 21 de marį de 2022

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93