Cercar

Inici

 
 

 

Activitats a partir de l'1 de juliol

ACTIVITATS

A partir del 22 de juny s'obren les inscripcions  per als cursets d'estiu de les instalˇlacions de l'IME, que es duran a terme durant els mesos de juliol i agost a Son Moix, Germans Escalas, Rudy Fernández, Antoni Servera i S'Estel i durant el mes de juliol a les piscines de Son Roca, Marga Crespí i Xavi Torres.  

Concretament, s'oferiran activitats de tennis infantil a partir de 5 anys i de nataciķ per a nins i nines de 6 a 14 anys. Per als adults s'obre una nova proposta d'activitats de fitnes i d'aiguagim a Son Moix, Germans Escalas i s'Estel, com a alternativa al programa PAD, que es reactivarā amb normalitat al mes de setembre. 

Totes les activitats i cursets d'adults que es varen interrompre com a conseqüčncia de l'alerta sanitāria es reiniciaran també l'1 de juliol amb els alumnes inscrits al mes de marį, excepte els cursets de Son Hugo per l'inici de la reforma.

Els tríptics informatius estan publicats als diferents apartats dels poliesportius 

Província: Palma

Data darrera modificaciķ: 29 de juny de 2020

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93