Cercar

Inici

 
 

 

ZUMBATHON SOLIDARI PALMADONA 2019

L'Institut Municipal de l'Esport, amb la colˇlaboraciķ de Cadena Dial i Mallorca Shakes, organitza el Zumbathon solidari Palmadona, que tindrā lloc a la plaįa d'Espanya el prōxim 13 d'abril de 19 a 21 h.
Les aportacions voluntāries, de 3 €, seran a benefici de l'Associaciķ contra el Cāncer de Mama ULEM, per a donar suport al finanįament dels seus projectes d'ajuda emocional i psicolōgica a les dones diagnosticades de cāncer de mama.

A partir de les 19 h, i fins a les 21 h, explosiķ trepidant a ritme de zumba amb el nostre ZUMBATHON SOLIDARI, amb la participaciķ dels millors instructors de zumba de Palma capitanejats per Mallorca Shakes by Anny Rodríguez, i amb la colˇlaboraciķ de CADENA DIAL, que arriba de la mā del DJ i presentador Miguel Vera i els artistes Daisy C, Crazy & OrliOne, Big Lion & Mike Matheu i Fede Dorcaz . Un esdeveniment que esperam que sigui de nou multitudinari perquč tots aquests cors contribueixin a la causa d'UN LLAĮ EN MOVIMENT, Associaciķ Contra el Cāncer de Mama, l'envelat de la qual, situada al costat de l'escenari, esperarā amb les seves voluntāries per a rebre'ns a tots i entregar-nos la seva polsera solidāria.
No et pots perdre aquesta gran festa de l'esport femení, que enguany posarā l'agulla d'or a la IV Cursa Popular Palmadona.

Duraciķ: 13 d'abril de 2019.
Horari: de 19:00 a 21:00.

Província: Palma

Preu: Gratuīt

Lloc de celebraciķ: Plaįa d'Espanya

Data darrera modificaciķ: 8 d'abril de 2019

© Ajuntament de Palma - Turisme. Carrer del Socors 22. 07002 Palma (Illes Balears) Telčfon: 971 22 59 86 | Fax: 971 22 59 93